Blogi

Näin onnistut muutosviestinnässä

Organisaatioissa on jatkuvasti erilaisia muutoksia. Olivat ne sitten suuria tai pieniä, Kaikissa on yhteistä se, että henkilöstön odotetaan tekevän jotain toisella tavalla kuin ennen. Jotta toiminta oikeasti muuttuu, tarvitaan valtava määrä viestintää.

Minkälainen on hyvä työkaveri?

Työyhteisötaidot ovat osa ammattitaitoa. Se, minkälainen työkaveri olet, ei ole mitenkään merkityksetön juttu. Työyhteisötaidoilla on iso merkitys esimerkiksi työnantajan menestyksen, työhyvinvoinnin ja työpaikan ilmapiirin kannalta.

Miten liiasta kiireestä pääsee eroon?

Kun kysymme ystäviltämme miten töissä menee, on vastaus usein, että kiirettä pitää. Kiireestä on tullut työelämässä itsestäänselvyys ja oletusarvo. Asenteet kiireeseen työpaikoilla ovat kuitenkin vihdoin muuttumassa.

Miten asetetaan motivoiva tavoite?

Hyvä henkilökohtainen tavoite on sellainen, joka kertoo mitä sinun tulee saavuttaa ja missä ajassa. Jos kyseessä on työelämän tavoite, sen pitää lisäksi olla linjassa yrityksesi tavoitteiden ja liiketoiminnan kanssa.  

Pitääkö maailma saada valmiiksi ennen lomaa?

Monelle loman odotus on kiireistä ja ehkä jopa stressaavaakin aikaa. On tunne, että maailma täytyy saada valmiiksi ennen kuin voi rauhassa lomailla. Mutta onko tämä järkevää? Saako lomasta sen rentouttavan fiiliksen, jos juuri ennen lomaa sykkii kuin viimeistä päivää?

Miten turhasta byrokratiasta pääsee eroon?

Yritykset pyrkivät varmistamaan tehokkuuden byrokratialla: kun kaikki prosessit on tarkasti mietitty ja ohjeistettu, aikaa ei mene hukkaan säheltämisessä ja ristiriidoissa. Mutta toimiiko tämä keino tämän päivän kilpailussa? Ei, sillä enää ei pärjää tehokkuuden maksimoinnilla, vaan pitää maksimoida luovuus ja innovatiivisuus. 

Kypsyttääkö työpaikan byrokratia?

Tällä hetkellä suurin osa ihmisistä työskentelee jossain byrokraattisessa organisaatiossa – eivätkä työntekijät ympäri maailmaa tunne sitoutumista työhönsä. Miten olemme ajautuneet tällaiseen tilanteeseen? Yksi syy on byrokratia. 

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: