Meidän tarinamme

Anu Ennelin
Susanna Söderlund

”Rohkeasti kokeilemalla ja tekemällä oppii.”

Me olemme entiset kollegat, jotka tapasivat makeassa duunissa. Teimme vuosia töitä yhdessä toisiamme inspiroiden ja hyvää työkulttuuria luoden. Olemme kiinnostuneita työyhteisön kehittämisestä ja innostumme helposti uusista projekteista. Meidät tunteville ei siis tullut yllätyksenä, että kun päätimme alkaa harjoitella yhdessä podcastin tekoa, homma lähti aivan lapasesta. Ja koska rohkeasti kokeilemalla ja tekemällä oppii, julkaisemme podcast-tuotoksiamme matalalla kynnyksellä – kuitenkin ammattimaisella otteella.

Anu Ennelin on pitkän linjan henkilöstöjohtaja ja tehnyt uran myös kemistinä ja tutkijana. Nykyään hän toimii kestävän kehityksen ja muutosjohtamisen konsulttina. Anulle tärkeää ovat ihmiset, vastuullisuus sekä uuden oppiminen ja asioiden aikaan saaminen.

”Kaiken perusta on, että ihmisiin luotetaan ja että tietoa jaetaan avoimesti. Silloin jokainen voi tehdä omaan työhönsä liittyvät päätökset viisaasti itse. Ja kun ihmisiä kuunnellaan ja tuetaan, löytyy myös halu ja kyky kantaa vastuuta.
Jokainen haluaa onnistua, ja minä haluan auttaa ihmisiä onnistumaan.”

Anu bloggaa myös kestävän kehityksen käytännöistä yrityksissä ja mentoroi henkilöstöalan ammattilaisia.

Susanna Söderlund on viestinnän ammattilainen, jonka intohimona on tukea työkulttuuria erinomaisella ja kekseliäällä viestinnällä. Hän motivoituu ammattitaidolla tehdyistä laadukkaista tuotteista ja palveluista, ja haluaa tuoda niiden tarinan esiin.

”Hyvän työkulttuurin luominen on minulle tärkeää, sillä minusta se luo pohjan yrityksen koko toiminnalle. Haluan olla mukana luomassa Suomen parhaita työpaikkoja.”

%d bloggaajaa tykkää tästä: